Betaal je kerst aankopen achteraf

Riverty Kerstmis aankoopfinanciering

Wilt u uw Riverty kerstaankopen achteraf kunnen betalen? Maak dan gebruik van onze kerstaankoopfinanciering! Hiermee kun je je gehele Riverty kerstinkopen financieren en pas later de rekening betalen. Zo hoef je je niet meteen zorgen te maken over geld en kun je volop genieten van je kerst!

Het lijkt wel of we elk jaar meer en meer uitgeven aan Kerstmis. Maar wat als je je aankopen achteraf zou kunnen betalen, zonder dat je je er tot het nieuwe jaar zorgen over hoeft te maken?

Dat is waar Riverty om de hoek komt kijken. Wij zijn een nieuw type winkel waarmee u uw kerstinkopen kunt financieren, zodat u ze later kunt afbetalen. En er zijn geen rente of kosten – nooit.

Dus kom bij ons kijken, en neem de stress van het kerstshoppen weg!

Naast enige andere ondernemingen die Black Friday uitbundig aangepakt hebben, gaat Riverty op een unieke manier te werk. Je kunt namelijk bij deze winkel je aankopen ook na Black Friday en Cyber Monday gewoon afrekenen, maar dan pas in januari. Dat betekent dat je niet alleen korting krijgt op je aankoop, maar ook nog eens wat meer ademruimte hebt om alles af te betalen.

Dit is ideaal voor mensen die tijdens de feestdagen veel geld uitgeven en dan liever wat later betalen. Bij Riverty kun je ervoor kiezen om je factuur in drie termijnen te betalen, zodat je niet meteen alles ineens hoeft af te rekenen.

Als je voor 12 november bij Riverty iets koopt, betaal je dus slechts een derde van de prijs in januari. Daarnaast ontvang je ook nog eens 10% extra korting op alle aankopen die je tussen 13 november en 24 december do

Wilt u uw kerstaankopen achteraf betalen? Dan bent u bij Riverty aan het juiste adres! Met onze Christmas Purchase Later service kunt u nu winkelen en later betalen. U hoeft zich alleen maar bij ons te registreren en wij geven u een kredietlimiet. Zodra u zich hebt geregistreerd, winkelt u gewoon zoals normaal en kiest u aan het einde van uw transactie voor ‘Later betalen’. Wi Riverty winkels j geven u dan een referentienummer dat u kunt gebruiken om uw betaling uit te voeren. Zo eenvoudig is het!

Dus waarom zou u vandaag niet profiteren van onze Kerstkoop Later-service? Het is de perfecte manier om de kosten van uw kerstinkopen te spreiden!

Als u bent zoals de meeste mensen, bent u waarschijnlijk bezig al uw kerstinkopen te doen voor de grote dag. Als u echter krap bij kas zit of gewoon niet veel geld wilt uitgeven, zijn er een paar opties.

Een optie is het gebruik van een layaway plan. Hiermee kunt u artikelen in de wacht zetten en ze na verloop van tijd betalen. Veel retailers bieden deze optie, dus het is zeker het overwegen waard als je krap bij kas zit.

Een andere optie is het gebruik van een creditcard met een 0% intro APR-periode. Dit betekent dat u gedurende een bepaalde periode geen rente hoeft te betalen over uw aankopen, wat handig kan zijn als u uw betalingen wilt spreiden. Zorg er wel voor dat u het saldo afbetaalt voordat de introperiode afloopt, anders zit u vast aan een hoge rente.

Tot slot bieden sommige winkeliers uitgestelde factureringsopties, waarmee u uw aankopen later kunt betalen. Dit kan handig zijn als u wat extra tijd nodig hebt om uw rekening af te betalen. Zorg er wel voor dat u de kleine lettertjes zorgvuldig leest, zodat u de voorwaarden begrijpt.

Welke optie u ook kiest, zorg ervoor dat u zorgvuldig budgetteert en niet meer uitgeeft dan u zich kunt veroorloven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ajax-loader